Այս Տապակած դդմիկի համը գրեթե նման է սնկի համի: Կծու սոուսը ճաշատեսակին կտա յուրահատուկ համ և բուրմունք։
Ձեր ամբողջ ընտանիքն ուրախ կլինի վայելել նման անսովոր և համեղ դդմիկ: Եվ հաջորդ անգամ դուք կցանկանաք կրկնակի բաժին պատրաստել:
Անհրաժեշտ բաղադրիչները Դդմիկ 1 հատ Պապրիկա 1 թեյի գդալ
Ալյուր 1 ճաշի գդալ Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ Սոյա 1 ճաշի գդալ Սանանեխ 0,5 թեյի գդալ Սխտոր 1 պճեղ Աղ 0,5 թեյի գդալ Համեմունք խորովածի համար՝ ըստ ճաշակի Սամիթ՝ ըստ ճաշակի

Տապակած դդմիկ. Պատրաստման եղանակը Դդմիկը մաքրել, կտրել երկայնքով և շերտերով: Կտրատած դդմիկը լցնել մեծ ամանի մեջ, ցանել պապրիկա և ալյուր, մանրակրկիտ խառնել։ Տապակի մեջ լցնել բուսայուղ, տաքացնել և լցնել ալյուրով և պապրիկայով պատված դդմիկը: Տապակել դրանք՝ խառնելով, ուժեղ կրակի վրա, մինչև ոսկեգույն կեղև հայտնվի:
Վերցնել հախճապակյա աման, մեջը լցնել սոյայի հատիկները, մանանեխը, քերել սխտորը մանր քերիչով, աղ անել, լցնել խորովածի համեմունքը և մանր կտրատած սամիթը, մանրակրկիտ խառնել զանգվածը։ Դդմիկը լցնել ապակե ամանի մեջ, ավելացնել պատրաստած սոուսը, զգուշորեն խառնել։
Կատարյալ թեթև ուտեստը պատրաստ է։