Ինչու է հարկավոր ծամել մեխակի սերմերը չոր վիճակում. դա անելուց հետո կխուսափեք մի շարք խնդիրներից

Ինչու է հարկավոր ծամել մեխակի սերմերը չոր վիճակում. դա անելուց հետո կխուսափեք մի շարք խնդիրներից

Մեզ թվում է, որ մեխակի սերմերը իր խոհանոցում օգտագործում է ցանկացած տնային տնտեսուհի։ Իսկ դուք գիտե՞ք, որ այս համեմունքը Անգլիայում դասվում է դեղաբույսերի շարքում։ Այս համեմունքը պարունակում բազմաթիվ օգտակար նյութեր և վիտամիններ։

վիտամին А,
վիտամիններ В1, В2, В3, В4, В6, В9, РР,
վիտամին С,

վիտամին Е,
վիտամին К,
շատ հանքանյութեր՝ ֆոսֆոր, երկաթ, ցինկ, կալցիում, պղինձ, կալիում, նատրիում և այլն։

օմեգա,
ցելյուլոզա(սննդային թելիկներ)։
Մեխակը պարունակում է հակաբակտերիալ, հակասնկային, սպազմոլիտիկ նյութեր։ Դրանից բացի, մեխակը օգտագործում են որպես ցավազրկող և վերքերը բուժող միջոց։

Ամեն օր ծամելով մեխակի սերմերը դուք կստանաք հետևյալ առավելությունները։

1․ Այն կօգնի լնդերի բորբոքման, բերանի տհաճ հոտի, ատամների և բերանի խոռոչի այլ հիվանդությունների դեպքում։

2․ Այն կօգնի կարգավորել մարսողությունը։

3․ Օգտակար է հիպերտոնիայի, անգինայի և մրսածության դեպքում։

4․ Օգնում է արթրիտի դեպքում։

Եղեք առողջ։

Զգուշացում. Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.