Ինչպես օգտագործել սխտորը՝ դրանից առավելագույն օգուտ քաղելու համար․ սա շատ քչերը գիտեն

Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում սխտորի ճիշտ օգտագործման մի քանի բաղադրատոմս։ Բաղադրատոմս 1. Սկսնակների համար Ինչ է ձեզ պետք: Մեկ գլուխ սխտոր Մեղր Մաքրեք սխտորը և կտրեք յուրաքանչյուր պճեղ դանակով: Թողեք 15 րոպե։ Տեղադրել սխտորը փոքր տարայի մեջ (ամուր կափարիչով բանկան լավ է աշխատում), լցնել մեղրի վրա։ Տարան փակեք կափարիչով և պահեք մութ տեղում 3-5 օր։ Երբ զանգվածը սառչի, այն պահեք սառնարանում։ Կերեք օրական 1-2 հատ։ Բաղադրատոմս 2. «Վստահ օգտվողների» համար Ինչ է ձեզ պետք: 2 ճաշի գդալ խնձորի քացախ 2 պճեղ սխտոր 2 ճաշի գդալ թարմ քամած կիտրոնի հյութ 1/4 թեյի գդալ կիտրոնի համ (ըստ ցանկության) 3-5 սմ թարմ կոճապղպեղի արմատ (կեղևավորված և քերած)

Պտղունց կայենյան պղպեղ (ըստ ցանկության) 2 բաժակ (500 մլ) խմելու ջուր Ինչ անել? Ջուրը բերեք եռման աստիճանի և թողեք սառչի։ Մաքրել սխտորը և կտրատել դանակով։ Թողեք 15 րոպե։ Խառնեք խնձորի քացախը, կիտրոնի հյութը, սխտորը, կոճապղպեղը և կայեն պղպեղը։ Լցնել սառեցված ջուրը խառնուրդի մեջ։ Թողեք եփվի 5 րոպե։ Վայելեք թարմ պատրաստված ըմպելիքը։ Բաղադրատոմս 3. «Պրոֆեսիոնալների» համար. Ինչ է ձեզ պետք:

1 բաժակ սխտոր ½ բաժակ խնձորի քացախ ½ բաժակ մեղր Պտղունց սև պղպեղ Ինչ անել? Կլպել և մանր կտրատել սխտորը բլենդերի մեջ։ Թողեք 15 րոպե։ Խնձորի քացախը խառնել մեղրի հետ և այս լուծույթի վրա լցնել սխտոր։ Խառնուրդը մեկ ամիս թրմեք մութ, զով տեղում։ Քամեք շորով և պահեք սառնարանում։ Միանգամից վերցրեք 10-20 կաթիլ, անհրաժեշտության դեպքում նոսրացրեք ջրով:Նյութը հրապարակման պատրաստեց https://prolifeblog24.ru/ կայքը։