Սովորական աղի օգտագործման 9 անսովոր եղանակներ, որոնց մասին քչերը գիտեն

Սովորական աղի օգտագործման 9 անսովոր եղանակներ, որոնց մասին քչերը գիտեն։

Հավանաբար քչերը գիտեն, որ սովորական կերակրի աղը կարելի է օգտագործել տարբեր եղանակներով:
Եթե լոգարանի վարագույրը լվանաք աղի ջրով, այն երբեք չի ծածկվի բորբոսով։

Աղի օգնությամբ կարելի է զատվել միջատների խայթոցների արդյունքում առաջացած բորբոքումից։ Թրջեք մատը, մի փոքր աղ լցրեք, քսեք խայթոցի հատվածին։

Վերադարձրեք փայլը պղնձե տարաներին։ Աղը կարող է օգտագործվել պղնձե տարաները մաքրելու համար։ Խառնեք այն քացախի և ալյուրի հետ։ Կամ կարող եք կիտրոնի հյութ ավելացնել աղի վրա և մաքրել տարաները։

Մոմեր, որոնք «չեն արտասվում»։ Որպեսզի պարաֆինը չկաթի մոմից, այն մի քանի ժամով դրեք աղի լուծույթի մեջ։ Մինչև վառելը լավ չորացրեք մոմը։

Մրջյուններին դուրս բերելու համար նրանց գտնվելու վայրից դուրս բերելու համար այդ հատվածում աղի 25 տոկոսանոց լուծույթ լցրեք։ Կամ պարզապես աղ լցրեք այդ հատվածում։

Տան համար բնական հոտավետ միջոց պատրաստելու համար։ Հարկավոր է 0.5-1 բաժակ աղ, 20-30 կաթիլ եթերային յուղ, վարդի թերթեր։ Խառնեք, լցրեք տարայի մեջ կամ նարնջի կեղևի մեջ և դրեք ննջասենյակում։

Որպեսզի պատուհանները չքրտնեն։ Պատուհանը մաքրեք, աղը լցրեք անձեռոցիկի վրա, մաքրեք պատուհանը։ Ապակիներն ավելի դանդաղ կսառչեն։

Աղի կիտրոնի հյութի հետ համադրելու դեպքում կարող եք մաքրել լվացարանը։

Թույլ մի տվեք, որ ռեստորանում խաբեն ձեզ։ Եթե իրոք ցանկանում եք, որ փոխեն ուտեստը, մինչ մատուցողին կանչելն աղ ավելացրեք։ Երբ բերեն նորը, կարող եք վստահ լինել, որ այն իրոք փոխվել է։